TreinPunt.nl

Overige Simulators => Andere Simulators => Topic started by: Bjorn Keith on Monday 26 November, 2018, 20:49:48

Title: Tourist Bus Simulator
Post by: Bjorn Keith on Monday 26 November, 2018, 20:49:48
Op 6 december 2018 komt de nieuwe game 'Tourist Bus Simulator' uit! In dit nieuwe spel run je je eigen busbedrijf op het Canarische eiland Fuerteventura. Met een MAN Lion's Coach (C) breng je de toeristen van het vliegveld over het gehele eiland of rijd je de plaatselijke buslijnen. Je kan meerdere bussen kopen en personeel aannemen om je bedrijf uit te breiden. Ook kan je je bus voorzien van wifi en andere extra faciliteiten om het de reizigers naar de zin te maken.

Ik heb de eer om de game al te mogen testen. In onderstaande video rijden we lijn 102 van Castillo Caleta de Fusta naar Casillas del Angel. Vanaf daar rijd ik met de bus terug naar het kantoor van mijn bedrijf. Vervolgens laat ik het kantoor even zien en rijd ik een kort ritje met de bedrijfsauto. (SUV)

https://www.youtube.com/watch?v=bXo7kL9VoOU (https://www.youtube.com/watch?v=bXo7kL9VoOU)
Title: Re:  Tourist Bus Simulator
Post by: rcdevisser on Tuesday 27 November, 2018, 01:45:51
Dit ziet er cool uit. Aangezien ik zelf touringcarchauffeur ben zal ik vanuit mijn professionele achtergrond aandacht aan besteden. Ik heb even naar de video gekeken en het ziet er tot zover goed uit.

De MAN bussen zijn fijne wagens om mee te rijden. Echter de rem is meestal wat stug van deze wagens. Al met al vraag ik mij af welke bussen er verder mee worden geleverd.  Komt de game ook met de 14 meter versie van de MAN Lions Coach? en komen er o.a ook Mercedes, Setra, VDL en van Hool in voor?

Zelf heb ik veel ervaring met de Setra 431TD waar ik geruime tijd vast op heb gereden.  Ik ben benieuwd of deze wagen ook in de game zit.
Title: Re: Tourist Bus Simulator
Post by: Bjorn Keith on Tuesday 27 November, 2018, 17:22:55
Bij deze simulator wordt MAN Lion's Coach en MAN Lion's Coach C meegeleverd.  ;)
Title: Re: Tourist Bus Simulator
Post by: jannete1 on Tuesday 27 November, 2018, 19:49:45
Ik meende ook dat de bussen die je je kan kopen voor fernbus simulator ook beschikbaar worden in dit spel.
Aangezien het spel in principe gelijk is aan fernbus simulator, op de map en het economie systeem na.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal